Reviews

Do you want to know how other guests liked their stay at Le Moulin de Lande? Read some recent reviews below and see why people appreciate the domain so much.

Leave your review on Google

One of the easiest ways to leave a review for Le Moulin de Lande is on Google by using the button below.

Isabelle, september 2020

5/5

In werkelijkheid nog mooier dan op de foto’s

We hebben 2 fantastische weken gehad bij Theo en Celeste in gite Le Moulin! Bijzonder geschikt voor kleine kinderen. Een prachtige sfeervolle gite met mooi terras (incl BBQ) en grote tuin met aan de rand een beekje. Het terrein met wijngaard een privestrandje en een houtoven om zelf pizza’s in te bakken die je dan op een mooi terras met uitzicht op het beekje kunt opeten is erg mooi en groot. Het is in werkelijkheid nog mooier dan op de foto’s. Het kindvriendelijke zwembad omheind door een hek is prachtig! Ook de privacy die je hebt in en om de gite is heel prettig. Echt een plek om tot rust te komen en te genieten van de mooie natuur. Van de mogelijkheid om dagelijks vers brood en croissants te bestellen die ‘s ochtends aan de deur vd gite worden gehangen hebben we graag gebruik van gemaakt. Een echte aanrader, heerlijk! Theo was altijd bereid om goede tips te geven over onder meer uitstapjes en wandelingen in de buurt. Kortom, een fantastische plek voor een heerlijke vakantie!

Philippe, septembre 2020

5/5

Authenticité

Authenticité et tranquillité. Situation idéale

Leonie, augustus 2020

4.5/5

Ontspannen in een prachtige rustige omgeving

Wij hebben genoten van een heerlijke ontspannen vakantie op dit prachtige domein. Wij verbleven in de gîte du Moulin direct aan het riviertje. Een ruime gîte voorzien van alles wat je nodig hebt. De kinderen vonden het geweldig om in de “prinsessen en riddergrot” te slapen. Ze hebben veel tijd doorgebracht in het riviertje. Kreeftjes en visjes zoeken, van de waterval bij het strandje afglijden etc. Wij zijn dan ook vaak op het domein gebleven omdat de kinderen het er heerlijk vonden en wij ook. De eigenaren zijn erg vriendelijk en zorgen goed voor het domein en hun gasten. De omgeving is ook erg mooi en je kunt genoeg uitstapjes maken zonder dat je daar lang voor in de auto moest zitten.

Lotte, augustus 2020

4.5/5

Heerlijke plek in de Ardèche

We waren met onze kinderen van 10 en 12 jaar, samen met andere neefjes en nichtjes, op het domein Le Moulin de Lande. We hebben het fantastisch naar het zin gehad. Naast het domein loopt er een riviertje waar de kinderen in kunnen spelen. Het zwembad wordt dagelijks netjes onderhouden. Naast dat iedere gite een bbq heeft, staat er ook een pizza oven op het terrein, waar iedereen gebruik van mag maken! Theo en Celeste zijn uitstekende gastheer- en dame. Zij geven veel informatie over de omgeving. Iedere dag wordt er vers brood bezorgd. Ook is er in de omgeving voldoende te doen. Zo zijn er veel wandelingen te doen vanaf het domein. En kan je natuurlijk in de omgeving kanoën. Samengevat een heerlijke plek!!

Robby, juli 2020

5/5

Heel mooi domein in de Ardèche

Heel mooi domein in de Ardèche met 4 vakantiehuisjes, een ruim zwembad en een riviertje waar je ook met de kinderen kan genieten. Uitbaters Theo en Céleste zorgden ervoor dat iedereen corona-proof kon genieten van een geweldige vakantie en maakten ons snel wegwijs in de streek. Wij gaan zeker terug.

Vera, juni 2020

4.5/5

Fantastisch

Op een landelijk en bergachtig gelegen gebied Le Moulin de Lande, voor degene die van rust en stilte houden dan ben je daar op de juiste plaats. Een prima vertrekpunt voor diverse uitstapjes en wandelingen binnen een straal van 25 km, waaronder Balazuc– La Beaume–Vallon-Pont-D’arc –Bois de Paiolive en bij terugkomst een lekkere duik in het zwembad. De gites zijn mooi gerestaureerd wat past bij deze omgeving, kortom een zeer geslaagde vakantie.

Elles, juni 2020

5/5

Heerlijke vakantie

We hebben onlangs een heerlijke vakantie gehad op deze plek. We waren met twee jong volwassenen en hebben super veel kunnen doen. Kanoën, wandelen, grotten bekijken, marktjes bezoeken en ook een hele leuke fietstocht gemaakt over een oude treinrails die in een fietspad was veranderd (in Balazuc). Prachtige omgeving, zoveel te doen. En ‘s middags weer terugkomen in de gite en lekker in het zwembad plonzen. De gite was prima en gezellig. Je hebt veel vrijheid. En als het warm is, is er genoeg schaduw om het huisje. De eigenaren waren erg attent. Kortom alles was super!!

Manon, juin 2020

5/5

Super séjour

Super séjour dans le gîte de Theo et Celeste! Un vrai petit paradis 🙂

Beatrice, mai 2020

5/5

Petit coin de paradis

Bonjour, Le gîte porte bien son nom, un vrai petit coin de paradis… Nous avons passé un superbe séjour et encore merci à Céleste et Théo pour leur accueil et la beauté du site. Nous reviendrons très vite!

Jade, mai 2020

5/5

Hôtes accueillants

Hôtes accueillants, réactifs. Petite attention très sympathique. Cadre du gîte super, dépaysement total en Ardèche. Je recommande.

Mathieu, mai 2020

5/5

Quel plaisir

Quelques jours après le confinement, quel plaisir de reposer aux bords de la rivières, des chevreuils viennent nous saluer pendant un apéro ! Nous sommes proches de tout les lieux de visistes d’Ardèche mais en même temps très au calme Le boulanger passe apporter le déjeuner et le gîte permet baignade en piscine ou rivière A éviter entre potes car c’est très familiale mais nous étions en couple et c’était super ! Nous reviendrons vite.

Sébastien, novembre 2019

5/5

Lieu magnifique

Je recommande ! Lieu magnifique est propriétaire très conviviale.

Laura, september 2019

5/5

Een heerlijke plek om tot rust te komen

Wat een heerlijke plek om tot rust te komen en van de omgeving te genieten! In het huisje ontbreekt niets, lekker BBQ en een heerlijk terras om een lekker wijntje te drinken. Ook het zwembad is top! En de eigenaren doen er alles aan om het je naar de zin te maken.

Willy, september 2019

5/5

Prachtige plek midden in de natuur

Heerlijke weken gehad in de Ardechte bij le Moulin de Lande. Prachtige plek midden in de natuur, mooie omgeving om te wandelen, een col te pakken op de racefiets of om gezellige dorpjes te bezoeken. De service en vriendelijkheid van de eigenaren was super!

Ruud, augustus 2019

5/5

Rustige gite in prachtige omgeving bij zeer gastvrije eigenaren

We waren dit jaar voor de 2e keer terug bij Theo en Celeste. Wat een heerlijke plek is het daar, mooie gite, fantastische locatie, zeer vriendelijke en gastvrije ontvangst. Een aanrader voor iedereen die houdt van natuur, mooi weer, vriendelijkheid, comfort, zwemmen, wandelen, fietsen, de Ardeche en Frankrijk.

Pascal, augustus 2019

5/5

Een schot in de roos

Voor ons was dit vakantiedomein een schot in de roos. Rustig, prachtig domein met vele mogelijkheden. (Speeltuin, vissen, zwemmen, Ping Pong spelen, pizza bakken, ….)Het huisje was basic maar alles is aanwezig, Theo en Celeste zijn lieve eigenaars die je graag helpen ( info geven, reserveringen doen, ….) het ontbijt die smorgens aan de deur hangt is een super pluspunt. En niet te vergeten: de pizza oven. Zelf een heerlijke pizza maken met de kinderen was een superlekkere en leuke ervaring. ook in de omgeving is er veel leuks te doen ( markten, kajakken, muziekbos…) onze kids (7 en 10j) vonden het erg leuk. Hun kernwoorden: gezellig, lieve eigenaars, Ping Pong spelen, zwemmen, visjes en kreeften vangen, in de rivier wandelen, pizza bakken… ze vonden het superleuk. Ze kozen voor volgend jaar dit domein opnieuw als vakantiebestemming tov een vliegvakantie. Wij tellen dus al af om opnieuw ons verlof door te brengen op dit rustgevende domein.

Femke, juni 2019

5/5

Heerlijke vakantie

Wij hebben 2 weken mogen verblijven in huisje de orangerie. Wij hebben een heerlijke vakantie gehad. Alles was aanwezig. Ook voor ons zoontje van 2 jaar was het heerlijke vakantie. Hij heeft genoten van het spelen aan de rivier, samen met papa visjes en vlinders vangen. Elke dag even aan het zwembad, een bezoek aan de kippen en spelen op het enorme landgoed. In de omgeving vele leuke uitstapjes binnen 1 uur rijden gedaan, ook ons zoontje vond het leuk. De dorpjes waren een speeltuin van trapjes, hellingen, klimmen en klauteren, en natuurlijk ijs eten. Aanrader!! Heerlijke vakantie.

Bette, juni 2019

5/5

Heerlijke vakantie

We hebben een heerlijke vakantie gehad bij Le Moulin de Lande. We verbleven in La Bergerie. Een heel knus vakantiehuisje met een zonnig terras en een tuintje met BBQ dat uitkijkt over de wijngaard. Hier hebben we elke avond heerlijk gezeten, naar de vogels kijken en luisteren, boekje lezen en een wijntje drinken. En elke ochtend (behalve zaterdag) was er vers brood van de bakker. Heerlijk!
We verbleven in het huisje met onze twee dochters (10 maanden en 3,5 jaar). Beide meiden hebben zich erg goed vermaakt in het zwembad, speeltuintje en aan het riviertje. We hadden het zwembad zelfs vaak voor ons alleen. 
Céleste en Theo geven een heel warm en welkom gevoel en we hebben veel tips gekregen voor activiteiten in de buurt, hulp daar waar nodig en vooral gezellige praatjes. Een aanrader!

Martine, juin 2019

5/5

Havre de paix

Un havre de paix dans un décor préservé, authentique et très bien entretenu. Nous avons été très bien accueillis par Céleste et Théo, hôtes bienveillants et de bons conseils, disponibles. Une bouteille de vin rosé nous a été offert à notre arrivée. La maison est très propre avec tout ce dont vous avez besoin en vaisselle et électroménager. Grande terrasse abritée avec barbecue en brique, de même pour le four à pizza près du ruisseau avec fauteuils… grand terrain devant la maison, soigné, arboré avec goût. Piscine à disposition avec transats, parasols. A proximité de beaux villages pittoresques et activités sportives ou visites. Idéal et pour vous ressourcer et pour visiter. Merci Céleste et Théo.

Ana, mai 2019

5/5

Bel accueil

Des hôtes charmants et à l’écoute, un gîte d’une propreté impeccable et le charme de vieilles bâtisses très bien entretenues… L’expérience sauna et jaccuzi ont été le bonus idéal d’un week end relaxant. Merci Céleste & Théo pour ce bel accueil! A bientôt!

Liliane, avril 2019

5/5

Endroit paradisiaque

Endroit paradisiaque que les propriétaires partagent avec les hôtes avec beaucoup de gentillesse et de simplicité. Tout y est pour passer de tres belles vacances. La cadre est tout à fait magnifique. Le logement très beau et bien équipé. Nous reviendrons sans doute. Le jacuzzi et le spa sont des plus. Non loin de très jolis villages , il y a de quoi faire. Encore Merci Céleste et Theo.

Sytske en Rolf, augustus 2018

5/5

Rust en ontspanning in de Ardeche

Rust en ontspanning in de Ardeche, dat is wat je vindt bij Theo en Célèste. Zij zorgen ervoor dat het ons ook dit jaar weer aan niets heeft ontbroken. Tips voor (sportieve) uitjes , gezellige restaurantjes en dorpjes in de omgeving, elke morgen vers brood, eigen jam en wijn, en zelfs hulp bij een klapband…. werkelijk niets is hen teveel! Hartelijk dank voor alle goede zorgen. Weg van de grote toeristische drukte van Vallon Pont d’Arc is het heerlijk genieten op het domein Moulin la Lande. In de schaduw dicht bij de rivier of in het enorme zwembad is het nooit te heet! Uiteraard hebben we ook dit jaar weer heerlijke pizza’s mogen bakken in de houtstookte oven, een mooie activiteit voor het hele gezin. Zo kunnen we nog wel even door gaan, maar het beste is toch dat u zelf een kijkje komt nemen!

David, juli 2018

4.5/5

Onvergetelijke vakantie

Wij hebben net twee weken genoten van een deugddoend verlof in de Orangerie. Gastvrij onthaal, gezellige gite, prachtige omgeving en schitterend weer hebben ons een onvergetelijke vakantie bezorgd. Het zwembad en de rivier zijn super en binnen een straal van 30 km is er al veel te beleven wat makkelijk is als je kinderen niet graag lang in de auto zitten. Voor sportievelingen is de mooie weg door de vallei zeker aangenaam om s morgens vroeg te gaan lopen. Theo heeft ook een basic mtb te leen die perfect gebruikt kan worden om een toertje mee te doen. Offroad is het al snel behoorlij lastig voor niet geoefende sporters. Wij raden dit verblijf zeker aan!

Joost en Martine, juli 2018

4.5/5

Een prachtige week

Ik verbleef in huisje Clede, dat een prachtig zicht heeft op de wijnstokken en de omliggende bergen en bossen. Hoewel alle huisjes bezet waren was het toch erg rustig en kan je genieten van je privacy. Bij Theo en Celeste kan je altijd terecht voor info en goeie raad. Een aanrader is zeker de broodjesdienst, trouwens heel lekker. Wat je zeker moet geproefd hebben is de heerlijke zelfgemaakte confituur (jam) van Celeste, ook de wijn is aan te raden. Op een 100 tal meters van het domein moest ik plots stoppen voor een overlopend everzwijn, dus aan wild en natuur geen tekort. Het was een prachtige week en hier kom ik zeker nog eens terug, bedankt Theo en Celeste.

Familie Jakob, Juni 2018

5/5

Fantastische Ferien

Das „Le Moulin de Lande“ ist der perfekte Ort für abwechslungsreiche Ferien mitten in der Natur: wunderschöne Wanderungen, die direkt vor der Haustür starten und Kindern jede Menge Spaß machen, weil es so viel zu entdecken gibt; ein Fluss, der sich übers Grundstück schlängelt und zum Krebse Keschern oder flinke Fische fangen einlädt; der azurblaue Pool, in dem Oma, Opa, Enkel und Eltern mit Begeisterung abtauchen, zirpende Zikadenkonzerte, Biberbauten und urgemütliche Wohnungen mit allem Komfort! Und außerdem Theo und Celeste, die fürsorglichen Gastgeber, die tolle Tipps für Auflüge zu besonderen Orten en masse auf Lager haben und mit ihrer warmherzigen Art das Ferienhaus zum Zuhause machen. Vielen Dank für alles! Unser Sohn Jonathan meinte, „schade, dass wir nicht immer hier wohnen können!“ Aber wiederkommen können und werden wir! A bientot! Liebe Grüße aus der Pfalz und Baden-Württemberg von Familie Jakob

Ben en Alie, juni 2018

5/5

Aanrader!

Le moulin de Lande is een prachtig domein in de Ardèche, landelijk en rustig gelegen tussen de wijngaarden. Theo en Céleste zijn enthousiaste en behulpzame mensen die veel over de omgeving weten te vertellen. Gite du Moulin is gerieflijk en compleet ingericht. Dagelijks verse broodjes van de warme bakker aan huis bezorgd en bij de eigenaren is goede eigen wijn te koop. Kortom: een aanrader.

Swantje, Juni 2018

5/5

Wunderschön

Wir haben eine entspannte Zeit verbracht in einem wunderschönen Ferienhaus mit sehr netten Gastgebern.
Wer viel Ruhe sucht ist hier mitten in der Natur genau richtig! Auch mit Kleinkindern sehr zu empfehlen! Alles ist kindersicher und es gibt viel zu entdecken!
Diverse Ausflugsmöglichkeiten, aber auch vor Ort kann man schön spazieren gehen und am Fluss sitzen!

Coos Datema, mei 2018

5/5

Heerlijke week

Wij hebben een heerlijke week gehad in de Bergerie. Theo en Céleste was geen moeite te veel ons het naar onze zin te maken. We werden voorzien van fietsroutes, wandelroutes en tips om in de omgeving te gaan bekijken. We hebben echt het vakantie gevoel gehad, ook al waren we maar een weekje weg. Oh ja, de gite: prachtig onderkomen met mooi terrasjes buiten en binnen heerlijke bedden.

C. Steuer, April 2018

5/5

Perfekte Location

Wir verbrachten eine unbeschreibliche schöne Frühlingswoche auf dem Gelände der alten Mühle. im Departement Ardeche. Das Gelände ist schön gestaltet und bietet eine perfekte Umgebung für Familien mit Kinder. Leider war es noch etwas kalt um im Bach zu baden, aber im Hochsommer bietet es bestimmt ein wunderbare Abkühlung. Ein grosses Kompliment an die beiden Gastgeber, die sich super um unser Wohlbefinden, sei es das leibliche Wohl (Baguette, Marmelade, frische Eier) oder Information zur Umgebung, gekümmert haben. Gerne kommen wir wieder, dann im Sommer, um Bach und Pool zu nutzen). A bientot

Marcel uit Amstelveen, september 2017

5/5

Heerlijk

Vorige week hebben we een weekje bij Theo en Célèste doorgebracht op hun prachtige Le Moulin de Lande. Wat een fijne verassing. Heerlijk rustig gelegen in een prachtige omgeving. We verbleven in de l’ Orangerie. Een heerlijk comfortabel ruim huisje met een ruim buiten. Onze dochter van 4 heeft heerlijk gespeeld in de speeltuin. We zijn op ‘avontuur’ geweest door de rivier te volgen en we hebben heerlijk gezwommen in het zwembad. Wij houden van hardlopen en er zijn voldoende rustige goed begaanbare wegen om een rondje te maken. Nu waren wij voor het eerst in de Ardeche en we zijn verkocht! Zoveel pittoreske dorpjes en verbazingwekkende vergezichten.
Wat erg fijn is, dat naast het verse stokbrood, croissants, wijn en jam Theo ons ook voorzag met bruikbare tips omtrent de omgeving zoals restaurants en activiteiten. En wanneer mijn kennis van de Franse taal mij in de steek liet, hielp Theo met een telefoontje om het een en ander te boeken. Dit maakte voor ons het verschil!

Dorien uit Utrecht, juli 2017

4.5/5

Heerlijk in de natuur

We hebben 2 weken gelogeerd in de Orangerie met 2 jonge kinderen (3 jaar en 7 maanden). Hele fijn huisje met een groot grasveld ervoor en een schaduwplek naast het huis wat erg prettig was als het warm was. Veel op het domein te doen (zwemmen, riviertje, zandbak, fruit plukken). Tevens in de omgeving leuke dorpjes en kastelen en natuurlijk de Gorges du Ardeche. Gastvrije eigenaren met hartelijke ontvangst. Kortom, een aanrader voor een vakantie met kleine kinderen heerlijk in de natuur. We komen graag nog een keer terug hier!